νίκος ρωμανός, υποψήφιος βουλευτής βορείου τομέα αθηνών

Ήρθε η ώρα
να συστηθούμε

Γεννήθηκα στο Μαρούσι το 1981. Αποφοίτησα από το σχολείο IB – Κωστέα Γείτονα το 1998 και συνέχισα τις σπουδές μου στην Αγγλία. Σπούδασα Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Essex και έκανα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Cardiff. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα δούλεψα στο τμήμα Marketing του Αθήνα 2004, ενώ αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες έφυγα για Κατάρ, όπου εργάστηκα ως υπεύθυνος για το branding όλων των μη αθλητικών εγκαταστάσεων για τους Ασιατικούς Αγώνες του 2006.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά στον τομέα της Εστίασης. Το 2007 άνοιξα με τον αδερφό μου το Zillion’s, στην Κηφισιά, ένα από τα πιο γνωστά και διαχρονικά, πλέον, στέκια της περιοχής, γνωστό για το παγωτό του και τα ποιοτικά προϊόντα του. Λίγα χρόνια μετά, στην καρδιά της κρίσης, συμμετείχα και σε ένα νέο εγχείρημα: το Yasu Frozen Yogurt. Ξεκινήσαμε από το νέο, τότε, εκπτωτικό χωριό McArthur και συνεχίσαμε πολύ γρήγορα με δεύτερο εταιρικό κατάστημα στο The Mall Athens.

Παράλληλα με τις επιχειρηματικές μου δραστηρίοτητες, το 2013 μετεκπαιδεύτηκα στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία και συνεργάστηκα ως ψυχολόγος με το Κέντρο Λογικοθυμικής Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας στο Μαρούσι.

Στα τέλη του 2014 άρχισα να γράφω πολιτικά στα social media, στη συνέχεια να αρθρογραφώ κάθε εβδομάδα στο Liberal και σποραδικά σε Πρώτο Θέμα, Ελεύθερο Τύπο και άλλα Μέσα. Έτσι κατέστη εφικτή η πρώτη επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε ενδιαφέρον για τα πολιτικά σχόλια και άρθρα μου. Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, μεταξύ πολλών άλλων, με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική. Του απάντησα αμέσως και με ενθουσιασμό ΝΑΙ! Κάπως έτσι ξεκίνησε η πολιτική μου πορεία σταδιακά ως Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και μετέπειτα στο Γραφείο Τύπου ως Αναπληρωτής Εκπρόσωπος. 

Η εμπειρία αυτή με ενέπνευσε να δώσω τη μάχη του σταυρού στην πρώτη γραμμή και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και ζητώ την ψήφο σας στο Βόρειο τομέα Β’ Αθηνών!

Είμαι παντρεμένος με τη Μιρέλλα και έχουμε 2 παιδιά: τον Άρη και τη Μαρίνα, δίδυμα, 1,5 έτους.

Δώστε μου την ευκαιρία να δουλέψω με όλους για όλους.

Για τα παιδιά μου και τα παιδιά σας.

 

Η συνέχεια είναι στο χέρι σας…

Πάμε μαζί να κάνουμε την ανανέωση πράξη!

Pin It on Pinterest